Κομμωτήριο

Ποιοι είμαστε; 

Ένας μοναδικός χώρος ομορφιάς και περιποίησης ειδικά σχεδιασμένος για να κάνει τη κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή.Θέλουμε να ξεφύγουμε από την καθιερωμένη εικόνα ενός κλασικού κομμωτηρίου στην Ελλάδα και να το μετατρέψουμε σε έναν beauty χώρο με εξειδικευμένους beauty specialists. Στο χώρο του κομμωτηρίου οι beauty specialists θα μπορούν να σας προτείνουν look που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητά σας, να διαλέξετε το χτένισμα σας από lookbook αλλά και να φροντίσετε την υγεία των μαλλιών σας με τις πρωτοποριακές θεραπείες μας. Διαθέτουμε και Make up corner για φυσικό ή βραδινό μακιγιάζ.

Τα καλύτερα brands της αγοράς στη περιποίηση των μαλλιών και της ομορφιάς βρίσκονται όλα στο χώρο μας για να καλύψουν τη κάθε σας ανάγκη και το εκπαιδευμένο μας προσωπικό θα σας προτείνει το καταλληλότερο προϊόν και σας υποσχόμαστε Good Hair Day Every Day!

Κάλεσε μας στο
215 -2159639

Hair is Done, Beauty is Up

Hair

Αφεθείτε στα χέρια των άρτια εκπαιδευμένων hair specialists μας, ανακαλύψτε τί σας ταιριάζει στο χρώμα και στο κούρεμα και ανανεώστε τα μαλλιά και το look σας άφοβα. Το προσωπικό μας είναι πάντα ενήμερο με τις νέες τάσεις τις μόδας στο χρώμα και στο κούρεμα. Στη πρώτη σας επίσκεψη παρέχετε δωρεάν διάγνωση των μαλλιών σας έτσι ώστε να σας προτείνουμε τη καταλληλότερη θεραπεία για τα μαλλιά σας. Εξειδίκευση στο χτένισμα, στο blow dry bar μας μπορείτε να επιλέξετε από ένα μοναδικό lookbook χτενισμάτων!

 

 

Make Up

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε και ολοκληρωμένο μακιγιάζ φυσικό αλλά και βραδινό με τοποθέτηση βλεφαρίδων από professional Make Up Artists με cruelty free προϊόντα μακιγιάζ!